Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Вітаю зі святом Трійці. У цей день прийнято прикрашати своє житло зеленими гілками і свіжими букетами. А я бажаю тобі прикрасити свою душу відданою любов’ю, незламної вірою і всеперемагаючої надією!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Свято Святої Трійці називають П’ятидесятницею, оскільки вона приходить на п’ятдесятий день після Великодня. У цей день все навколо цвіте і оживає. У всіх церквах люди моляться, і вогники свічок відображаються в щасливих очах парафіян. Я вітаю Вас зі святом, бажаю великого щастя, гарного кохання і мирного неба над головою. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка, нехай завжди в сім’ї буде достаток і панує спокій. Нехай добро буде довговічним у Вашому житті, нехай Вам у всьому щастить.

Дивіться також