В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя, і увірветься світ в ваш будинок, віджене всі негоди. Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

У це прекрасне свято світлої Трійці нехай зійде на тебе Божа благодать, нехай співає душа радісні мотиви, серце тріпоче від приємних хвилювань, очі світяться любов’ю, а посмішка – щастям. Зі святом!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати справжнього щастя, яке, як відомо, вимірюється не кількістю грошей, а кількістю радості! Нехай кожен день проходить весело і яскраво, нехай завжди будуть взаємні почуття з близькими людьми!

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею українською мовою

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Я дуже хочу привітати вас з цим прекрасним святковим днем, з Трійцею. Такий світлий і добрий день просто необхідний в нашому календарі, тому що саме це свято допомагає нам очистити свій розум. Ви повинні відзначити це свято так, щоб привернути удачу і успіх в свою сім’ю. Ви можете навіть не сумніватися з приводу того, що отримаєте благословення. Просто врахуйте кілька важливих моментів. Для початку вам потрібно буде прикрасити квартиру. Звичайно, не так, як на Новий рік, проте все ж вам потрібно ретельно підготуватися до цього свята. Відмінно підійдуть для прикраси гілочки берези і різні квіточки. Мені хочеться ще і побажати вам міцного здоров’я, а також щастя і всього самого позитивного і яскравого, що тільки може бути. Ще краще буде, якщо ви відзначите цей день у колі своїх рідних і близьких, щоб залучити ще більше удачі.

Дивіться також