Нехай в твій будинок поспішає радість, душу наповнює приємне хвилювання, а серце – теплота любові! І нехай всвято Святої Трійці в життя додасться добра, щирості і успіхів!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Прийми вітання з чудовим святом – Трійцею! І нехай життєве щастя, надихаюча любов і тверда віра сьогодні потроїться, а градус радості і душевності залишиться незмінно стабільним!

Великдень позаду. Але сьогодні настає день Трійці. Привітаємо з цим незвичайним святом. У нас у всіх є дороговказ. Але в суєті буднів ми її не бачимо. Бажаємо всім відшукати свою зірку! Нехай вона допоможе в скрутну хвилину. Нехай вона вкаже потрібний шлях кому-то. Вітаємо зі святом!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Дивіться також