Привіт! З Великоднем вас вітаю! І бажаю в це свято тільки щастя і здоров’я вам і всій вашій родині, нехай підуть геть погані думки, а в душі нехай завжди буде мир і спокій. Зі святом!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Привітання з Пасхою українською мовою

Привітати з Пасхою своїми словами

Вітаю тебе зі святом світлого Великодня! Нехай цей надзвичайний весняний день буде наповнений яскравими фарбами, приємними зустрічами, щирими словами і душевної гармонією.

Нехай від весняного повітря, наповненого ароматом свіжих пасок, у вас закрутиться голова від щастя. Нехай дзвін у Світлу Пасху змусить вас тепло посміхнутися, подивитися на небо і подякувати Отця, Сина і Святого духа, в молитві, за радість існування на цій планеті і за можливість бути причетними до світла і добра. Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи і щиро бажаю, щоб всі печалі залишилися позаду, щоб серце воістину зраділо цій добрій і хорошого життя, щоб душа кинулася до благодіяння і вірному щастя, щоб міцна віра і світла надія завжди допомагали боротися за справедливість і справлятися з будь-яким лихом.

Воістину Воскрес! Моя душа наповнюється світлом і радістю, коли я чую привітання з Великоднем. Велике щастя у відповідь проголосити вам про Воскресіння Христове і побажати такої благодаті, яка б відкрила ваше серце для близьких, рідних і просто хороших людей. Нехай ваше життя буде в Божих руках, а не в руках політиків, гаджетів і інших спокус.

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!

Дивіться також