Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем – великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! – з цими словами зустрічаємо ми сьогодні це благодатне великодній ранок. Хочу побажати щоб таке прекрасне ранок було кожен день – з добрими думками, благими намірами, смачною паскою і таким радісним настроєм. Нехай Господь простить усі гріхи в цей день, вилікує душі від туги і печалі, і вселить у кожного надію на добро. Щоб жодне серце не було самотньо і нещасно. З паскою!

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!

Вітаю з паскою! У цей день ми намагаємося говорити тільки хороші слова тим, хто нам дорогий, і думати тільки про найвищому і світлому. Так нехай наші старання і наша віра в чудо не залишаться забутими і будуть винагороджені щастям і радістю життя! Нехай збудуться мрії і серце окрилить задоволення від того, що щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Дивіться також