Мамуля, вітаю з Новим роком! Ти завжди переживаєш за сім’ю і дай Бог, щоб всі твої страхи були порожніми! Світлими і добрими побажаннями нехай наповниться будинок, господарство ладиться і ти посміхалася завжди!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Різдво – дивне свято. Його шалено люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву картину, яку ви розмалюєте тільки яскравими фарбами!

З Різдвом Христовим, дорогий. Бажаю миру і достатку для нашої сім’ї, бажаю сил і здоров’я для тебе, моя рідна. Нехай в це Різдво трапиться щось добре, по-справжньому дивовижне, незабутнє. Бажаю тобі, мій чоловік, залишатися гарною людиною, чудовим чоловіком, відмінним сім’янином. Нехай всі надії будуть виправдані і всі цілі підкорені.

Коли приходить Різдво, ми чекаємо на диво так сильно, ніби досі залишилися дітьми! Так нехай чарівництво трапиться для нас хоч один раз в році, в цю чудову ніч, подарувавши нам довгоочікуване і абсолютно справедливо заслужене щастя! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, адже набагато краще – жити повним життям і посміхатися кожен день!

Мамочка моя улюблена, вітаю тебе з Різдвом! Я тобі бажаю всього найкращого, нехай цей рік принесе тобі багато радості і щастя. Звичайно, і у вигляді онуків, яких ти так чекаєш. Я хочу, щоб ти була здорова, а все інше ми зробимо для тебе. Ти головне – не хворій, бо я дуже за тебе переживаю. Я знаю, як ти любиш Різдво, тому я залишила сьогодні всі справи, щоб відзначити це свято разом з тобою. Мамочка, не забувай ніколи вірити в чудеса, тому що вони мають властивість збуватися. Нехай всі твої мрії і бажання збуваються. Ось, наприклад, сьогодні одне з них збулося – я приїхала до тебе, хоча ти думала, що я буду з друзями. Але я не могла залишити тебе з твій улюблений святковий день.

Вітаю тебе і твою сім’ю зі світлим святом Різдва Христового! Бажаю тільки приємних і добрих моментів в житті, міцного здоров’я. Родинного затишку, нехай очі завжди світяться щастям. Ясного розуму і польоту думок! І нехай у всіх справах і починаннях тобі допомагає і благословляє Бог.

Дивіться також