З Різдвом Христовим я всіх вітаю і бажаю неземних чудес, святості у всьому, праведності у вчинках доброти!

Багато століть назад нашу землю благословив Господь Бог чудом – народженням сина свого. Так, нехай на Різдво і в твоєму домі буде благодать Божа. Дзвінко сміються діти і внуки. Доброзичливо посміхаються гості. Хай щастя ніколи не покидає поріг, а горе і смуток загубляться десь у сніговій хуртовини.

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

Нехай в це світле свято, у вашому серці зародиться любов, душу зігріє щастя, а будинок наповнить благополуччя. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаю завжди бути дівчиною-красунею з гідним кавалером, який на край світу піде за твоїми «черевичками», бажаю доброї долі, вірного кохання, великої радості, світлої надії і справжнього дівочого щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

З першою зіркою, з найсвітлішим святом, з радісною звісткою і невичерпної надією! З вірою і щастям, з добротою і дивом, з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі, гармонії у відносинах, здоров’я і тихого щастя в душі. У цей радісний день нехай з вами будуть найближчі люди, а сміх і душевні розмови не вичерпуються.

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Прийміть ці красиві привітання з Різдвом від щирого серця!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Дивіться також