Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

У цей святковий Різдвяний вечір, коли всі сім’ї збираються за святковим столом, хочу побажати добра і світла, тепла і благополуччя всім. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир.

Вітаю з Різдвом! Нехай свято зміцнить вашу силу духу, надихне на нові справи і небесна благодать обдарує сімейне вогнище! Бажаю, щоб в пам’яті залишилися лише добрі і хороші події, а труднощі ніколи не лякали!

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Янголята сьогодні торжествують і водять хороводи, тим самим заряджаючи наші душі позитивом. Бажаю тобі вловити їх посил і на хвилю оптимізму і радості застрибнути! Також бажаю ні в якому разі не опускати руки і завжди йти до кінця. Невдачі – частина будь-якого шляху, що дають нам досвід і знання, як бути далі. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

З Різдвом Христовим! Це самий чудовий і чарівний день в році. Нехай світле свято наповнить будинок теплом і радістю, близькі люди будуть завжди здорові і щасливі! Нехай серце кожного в цей світлий день наповниться миром і добром!

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом Христовим! Незважаючи на зиму, це два дуже теплих свята, які несуть людям світло і радість від очікуваних змін. Вони об’єднують нас навколо головних цінностей життя – любові і милосердя, благополуччя сім’ї, здоров’я дітей і близьких. Від щирого серця бажаю Вам у Новому році допомоги Божої в справах, міцності душевних і тілесних сил.

Дивіться також