Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

Від душі вітаю з чудовим і казковим святом. Це по справжньому чарівний день. Сьогодні кожна благання буде почута, тому бажаю зібратися з думками і загадати найзаповітніше бажання, адже воно неодмінно здійснитися.

Вітаю з чудовим і світлим святом – Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в цей день, чарівним чином, всі мрії втіляться в реальність. Нехай радість і добро оселяться в ваш будинок. Гармонією і умиротвореннямнаповниться бунтівна душа. І Віфлеємської зіркою засяє шлях надії, миру і любові у вашому житті.

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Нехай це чарівне свято наповнить все навколо різдвяним теплом і сімейним затишком! Хай щастя вічно живе в твоїй душі, а кожну мить приносить тільки радість, позитив і відмінний настрій! Бажаю, щоб Господь завжди оберігав тебе і твою сім’ю і допомагав в здійсненні всіх твоїх мрій!

Зі святом вас! Різдвяна зірка подарувала нам світло віри і надії, нехай цей світ радості наповнить ваші душі, нехай в серцях панує любов, милосердя, терпіння, нехай життя дарує вам щирі почуття, віддану дружбу, заслужений успіх, постійну удачу і нескінченне щастя!

Хочу щиро привітати з цим світлим святом! Бажаю цінувати кожну мить і оптимістично ставитися до всіх подій. Нехай життя наповнюється божою благодаттю і милістю, а поруч знаходяться розуміє сім’я і вірні друзі. Бажаю бути здоровими, чесним, совісним людиною і думати про ближніх.

Дивіться також