Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

Христос Воскрес! З паскою. Бажаю розсудливості і благополуччя в житті, світлих думок в голові і добрих прагнень серця, щирих почуттів любові і яскравих відчуттів щастя, згасає надії душі і вічного вогню радості в сімейному вогнищі.

Христос Воскрес! Нехай в це свято вся дружна родина збереться за шикарним столом і простяться всі образи, а непорозуміння назавжди залишать ваш будинок.

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Привітати з Великоднем

Привітання з Великоднем до сліз

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Великдень – це те свято, яке допомагає всім повірити в диво! Адже це день, коли воскрес наш рятівник Ісус Христос! І вітаючи з цим великим подією ми бажаємо вам ніколи не втрачати віру в Бога. Щоб вас завжди оточувало тільки добро, а всі труднощі вирішувалися легко і невимушено!

Дивіться також