Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Нехай душа сьогодні радіє! Адже весна разом з першим теплом принесла нам довгоочікуване свято – Воскресіння Христове! І я бажаю тобі відзначити цей день гідно. Нехай частинка цього свята назавжди залишиться в твоєму серці, буде підтримувати в скрутну хвилину і нагадувати про рідних і близьких людей яким не байдужа твоя доля!

Від щирого серця поспішаю привітати з Великим Великоднем! Бажаю, щоб почуття щастя і любові, якими незмінно сповниться твоє життя, окриляли. Нехай збуваються найсміливіші і заповітні мрії, і не тільки в це свято. А близькі і дорогі люди зігрівають теплом своїх сердець.

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

Христос Воскрес! Бажаю в світле свято Пасхи миру і добра, щастя і блага, любові і поваги, великодушності і щедрості серця.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Ось і настав світле Воскресіння Христове – самий радісний православне свято! Нехай щедрим і багатим буде великодній обід в вашому домі! Нехай пишний паску і яскраві крашанки стануть символом добра, миру і благополуччя!

Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» – «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов’ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

Дивіться також