З Різдвом Христовим, дорогий мій зять. Бажаю тобі залишатися міцним, сильним, здоровим, турботливим, мужнім, добрим, щирим, спритним, цілеспрямованим,енергійним чоловіком. Будь чоловіком, який і сім’ю оберігає, і одного допомагає, і за себе постоїть! Успіхів тобі, синку, у всіх справах, доброго року щасливих звершень. І нехай це Різдво подарує багато сил і надій для нових твоїх злетів!

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров’я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

Бажаю цієї різдвяної казкової вночі випробувати на собі всі «принади» січневої погоди: покружляти у вихорі щастя, покататися на санках успіху, потрапити під снігопад любові і провалитися в замет з грошима.

У цей самий чарівний свято в році я бажаю тобі зануритися в прекрасну казку, щоб сонце світило в душі і тепло любові зігрівало серце! Нехай реальними стануть всі мрії і райдужні сни, а світло і добро завжди будуть розганяти темні хмари. Бажаю, щоб у твоєму житті були тільки білі смуги, а сюрпризи і подарунки наповнювали тебе дитячою радістю!

Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Багато людей в світле свято Різдва Христового бажають один одному удачі, любові, щастя, благополуччя, успіхів. Але нехай тобі це побажають інші, а зі свого боку я хочу побажати тільки одного – міцного здоров’я! Адже коли ти здоровий, то щастя і любов – це всього лише справа часу. З Різдвом!

Дивіться також