Вітаю всіх православних з найсвітлішим святом, Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Бажаю, щоб кожен в цей день знайшов сонце над своєю головою і доброту в своїй душі. Нехай серця наповняться любов’ю і світлом!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці від щирого серця ми сьогоднівітаємо всю вашу сім’ю. В такий чудовий і дуже важливий день для всього православного світу нам так хочеться побажати вам тільки найкращого і світлого. Нехай віра в Господа і Богородицю буде жити в ваших серцях, не даючи там оселитися заздрості, злості і іншим темним думкам. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, нехай здоров’я ніколи не покидає вас, а всі хвороби і інші неприємності обходять ваш поріг стороною. Дуже хочеться, щоб в двері стукали тільки гідні, чесні і справедливі люди, які принесуть разом з собою щось хороше і світле. Нехай та блага вість, яка була дана зверху Богородиці, стане і для вас новою сторінкою в житті, в минулому нехай залишається все погане, недомовки і неприємності. Наповнюйте свій кожен день оптимізмом і любов’ю до оточуючих.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці приносить у ваше життя щастя і радість від усвідомлення того, що Діва Марія піклується про вас, вкриваючи від усіляких бід, образ і розчарувань! Нехай ваша віра зміцнюється з кожною хвилиною, а доброта переповнює серце!

Вітаю з великим святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім, тільки хороших звісток. Великої радості від того, що у вас є. Життя, яка відбувається сьогодні, наповненою веселкою емоцій, благими помислами і духовністю. Будьте щасливі, здорові, благополучні і вірні Господу!

Всіх православних моїх сестер і братів я хочу сьогодні привітати з Великим святом – Благовіщенням! Я бажаю Вам завжди відчувати любов матері і цінувати її турботу. Нехай Ваші душі і серця світяться від радості, а все зло обходить Вас стороною.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Дивіться також