Вітаю зі святом Пресвятої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя!

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Свято Трійці не дарма обдарував нас чудовою погодою і зеленим оздобленням! Нехай у Вас на душі буде захват і захоплення, приємне очікування щастя і любові! Нехай Господь завжди перебуває у Вашому доброму серці!

Вітаю з Трійцею і бажаю строкатого килима щастя і квітучою любові. Нехай серце любить і сподівається, нехай душа співає і вірить. Здоров’я і блага тобі і всій твоїй родині, удачі на шляху і яскравого світла радості.

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Мені хочеться привітати вас зі святом, яке в першу чергу асоціюється з добротою, з світлістю, з чистотою розуму. Йдеться про свято під красивою назвою Трійця. Мені хочеться в першу чергу побажати вам у цей чудовий день всього лише одного єдиного – міцного здоров’я. Повірте, що важливіше і значніше цього не може бути нічого, так що краще всього стежте за своїм здоров’ям, тоді все буде відмінно. Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято потрібен для того, щоб освіжити свої думки, щоб залучити удачу в свою сім’ю, успіх в свій будинок. Для цього вам необхідно прикрасити свою квартиру гілочками березами, а також різними кольорами. Це допоможе залучити вам щастя для кожного члена своєї сім’ї. Вдалого і щасливого святкування вам! Проведіть цей день разом зі своїми рідними та коханими людьми.

Дивіться також