Другий Спас, Спас Яблучний, тому хочеться побажати Вам такого ж соковитого ароматного щастя. Нехай негоди і негаразди обійдуть вас стороною. І тільки блакитне небо світить над головою. Радійте кожному новому дню, який вам дано згори.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Вітаємо з Яблучним Спасом! Бережіть любов, даруйте в цей день один одному наливні яблучка, які принесуть удачу в кожен будинок.

Який гарний, милозвучна передзвін дзвонів. Сьогодні велике свято Преображення Господнього. У церквах святять яблука та мед, всі православні в прекрасному настрої. У народних уявленнях цей день пов’язаний із зустріччю осені, його називали Осініних. Прийміть щирі вітання з світлим святом. Будьте щасливі і здорові багато років, нехай у вашому серці завжди горить іскорка добра. Нехай здоров’я буде міцним, щастя безхмарним, а совіти чистою. Дай Бог вам миру, благополуччя і достатку.

Вітаю з Яблучним Спасом! Нехай Всевишній береже твій будинок від негараздів і бід, тривог і печалей. Нехай терпіння,мудрість і щирість принесуть свої плоди, зроблять життя простої і радісною. Нехай наливні яблучка наповнюють будинок ароматом щастя!

Вітаю з Яблучним Спасом і побажати хочу щедрих дарів природи і багатого врожаю, великої радості душі і доброї надії серця, щирого щастя і вірного благополуччя, барвистого світу і чуйних людей на життєвому шляху.

Мені хочеться привітати вас з одним з найсвітліших і шанованих свят, який має цікаву історію, а також значення для нашого народу. Саме сьогодні, шостого серпня,в нашій країні святкують Яблучний спас. Можливо, що ви не знаєте про це свято, тому я не просто привітаю вас, але і освічені в цьому питанні. Я хочу побажати вам всього самого найкращого, а також світлого і доброго. Нехай цей святковий день подарує вам багато радості і щастя. Якщо ви не знаєте, то в цей день прийнято освячувати свій урожай яблук в храмах, щоб отримати благословення. Крім того, дане свято означає наступ осіннього сезону, який приносить з собою багато холоду і сірості. А ось з освяченими яблучками вам вже нічого не буде страшно. Проведіть цей день разом зі своїми близькими, спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців.

Дивіться також