Найкрасивіші і добрі слова з поздоровленнями на велике православне свято – Водохреще – несуться прекрасну даму, розумною, чуйною і завжди готової вислухати і допомогти. Дорога, зі святом тебе, нехай у твоєму житті будуть лише взаємна любов, розуміння, благополуччя і радість від кожного прожитого дня. А всі печалі і погані думки нехай змиються святою водою. Не забудь їй вмитися сьогодні!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем українською мовою

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

З Благословенням господнім! Нехай священна вода наповнить силою і здоровим духом, а водохресний мороз зміцнить тіло. Нехай негараздів протягом біжить стороною, а час уповільнює свій хід в радісні і щасливі моменти. Нехай в водохресну холоднечу серце гріє любов, доброта і милосердя. Бережіть віру, і вона обов’язково збереже Вас і вашу родину!

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

З Хрещенням Господнім! Натхнення, щастя, здоров’я, небесних і земних благ. Нехай все засмучення змиються водохресною водою.

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

В Хрещення ваша душа і тіло очищається від усього поганого і наповнюється добротою, світлом і любов’ю. Водохресні морози лише зміцнять її. Відкрийте в людях найкраще і у вашому серці запанує любов, мир, краса і буде щастя в родині. Нехай вони завжди йдуть за вами.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Дивіться також