Вітаємо з Новим роком та Різдвом! Бажаємо прекрасних святкових днинки, відмінного настрою, теплій і душевній компанії. Бажаємо з дитячим азартом увійти в новий рік і радіти кожному чинили волю. Любові вам, достатку, здоров’я, удачі, терпіння, сміху і віри в чудеса!

Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Вітаю всіх зі святом Нового року і світлого Різдва. Всі ми творіння Божі і наділені частинкою його духу, нехай віра в чудо ніколи не покидає нас і дає надію на виконання всіх бажань.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Бажаю зустріти цей рік з мудрістю і добротою серця, з радістю і щедрістю душі, щоб кожен його день для тебе відповідав удачею, благополуччям і щастям. Бажаю світлої любові і неймовірної краси в твоєму житті. Миру і всіх добрих благ!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

В очікуванні чудового свята я бажаю терпіння. У Новому році успіхів в роботі, спокою в сім’ї, гарного відпочинку влітку і ніяких прикрощів і тривог! Тільки сміх, радість і посмішки близьких нехай оточують Вас в Новому році!

З новим роком і Різдвом! Нехай ці свята виконають ваші мрії, принесуть удачу, додадуть здоров’я, наповнять серця радістю і щастям! Вірте в себе, любите всією душею, щоб кожен новий день починався з посмішки і був схожий на добру казку!

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополуччям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Нехай добрими мріями і світлими надіями буде овіяний цей рік, нехай несподіване щастя і велика радість з тобою станеться, хай з щирою любов’ю і дивовижним натхненням б’ється твоє серце, нехай до великим успіхам і грандіозним відкриттям відкриється таємна дверцята.

Дивіться також