Сваха, вітаємо Вас з Днем народження. Бажаємо Вам справжнього життєвого задоволення, стійкості духу і душевної рівноваги. Завжди залишайте час для себе. Бажаю використовувати кожну вільну хвилину. Присвятіть цей час того, що близько вашому серцю.

З днем ​​народження, дорога сваха. Бажаю жити лише тільки щасливими миттєвостями, добрими словами, веселими посмішками і радісними святами. Нехай сьогодні виповниться ще одне твоє заповітне бажання, нехай дорогі і улюблені люди завжди оточують тебе увагою і турботою, нехай все, до чого торкається твоя рука, має успіх, нехай попереду у тебе буде ще багато можливостей і звершень.

В день твого народження бажаю тобі радості і тепла, сміху і везіння, поваги і підтримки близьких тебе людей. Бажаю, щоб всі твої проблеми перетворилися в любовні флюїди і яскраві веселі спогади. Бажаю, сваха, щоб в твоєму серці світила свічка надії і віри, які допоможуть тобі йти по життю сміливо і радісно. Бажаю, щоб всі твої бажання, неодмінно, збулися. Зі святом!

Дорога свати, ваше терпіння, мудрість, ласка, любов і увагу просто не знає кордонів! У ваш День народження хочемо, щоб щастя завжди висвітлювало шлях, любов близьких щоб зігрівала серце, радість від наших поздоровлень щоб запалювала погляд, а добробут все росло і росло!

Я бажаю Вам, щоб Ваші року Вас прикрашали. Бажаю Вам, щоб тільки хороші люди Вас оточували. Щоб в будинку ми чули дитячий сміх. І Ви були щасливі і красивіше всіх. Веселих свят, і Божого благословення. Радості Вашої душі, душевної рівноваги.

Сваха, вітаємо Вас всією сім’єю з Днем народження. Нехай ваш вогнище благословляє Бог. Нехай будинок Ваш буде повною чашею. Нехай ваша душа буде сповнена спокою і рівноваги. Нехай у вашій родині буде благодать. Нехай наші діти нас радують, і приносять в будинок хороші вісті. Всіх вам благ.

У прекрасний день все для тебе, моя сваха! Для тебе все квіти і подарунки, адже сьогодні ти народилася в цей світ! Бажаю солодкої, спокійного життя. Хай не буде тривожних думок і ніяке занепокоєння не подужає тебе. Нехай серце завжди буде спокійно і радісно.

Бажаю тобі, наймиліша і чудова, найсвітліша і надійна в світі свашеньки, щоб ти частіше посміхалася і дарувала оточуючим блискучі жарти. Бажаю, щоб всі твої новини були тільки хорошими, а проблеми звернулися в дим. У цей чудовий день нехай збудуться всі твої найзаповітніші мрії та еротичні сни на світі. Бажаю, щоб ти вірила в любов, ніжність і вірність. Зі святом!

Дивіться також