У найдобріший і чудове свято хочеться побажати вам виконання давніх і заповітних бажань. Адже саме в Різдво повинно траплятися диво. Хай рік подарує вам тільки приємні події і моменти, довгоочікувані зустрічі, нові враження та чудовий настрій. Нехай всі плани реалізуються, а ваша діяльність приносить достаток. Близько нехай завжди вас підтримують і не дають опускати руки!

Мила сестричка! Вітаю тебе з Різдвом Христовим – найсвітлішим святом на землі! Нехай твій будинок буде сповнений друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта будуть завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Будь щаслива!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Коли згасне світло різдвяним вечором і заблищить зірочка на небі, коли весь будинок наповниться умиротвореною тишею, і світло гірлянд святково засяє, тоді почнеться магія Різдва. Згадуй це таїнство, коли суєта життя буде зводити тебе з розуму.

З новим роком! З Різдвом! Нехай рік дарує безліч подарунків, хороших уроків і корисних порад. Бажаю щоб тобі жити в любові, щастя і достатку.

Дорогий, коханий! Сердечно від щирого серця вітаю з Новим роком! Я пам’ятаю, як багато ти зробив і продовжуєш своєчасно робити ще більше корисного для мене. Нехай в цей святий прекрасне свято всі твої старання і турботи будуть сповна винагороджені! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, світлої віри в майбутнє, гідного достатку, благополуччя, успіхів, удачі і побільше радісних подій.

Вітаю з Різдвом. Нехай світло надії не згасне, нехай в будинку оселиться щастя, а в серці завжди живе любов.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Моя улюблена і глибоко шанована свекруха, від щирого серця вітаю зі світлим святом Різдва Христового! Нехай зірки для вас завжди складаються вдало, серце сповниться любов’ю, а думки будуть чистими і ясними!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво до сліз

Дивіться також