Вітаю. Для вашого чада відкрився шлях до віри, і нехай тепер Господь його завжди оберігає. Бажаю батькам і хрещеним міцних сил, бажаю робити для улюбленої дитини життя справжньою казкою, в якій ваше чудо буде щасливим. Нехай ангел всюди слідує за малюком і дарує світло добра.

Вітаю з крестинами вас і вашу дитину. Від щирого серця бажаю Божої благодаті в житті дитини, миру і щастя вашій родині. Нехай ваше чадо росте в постійному оточенні любові, турботи, чуйності, розуміння і радості. Бажаю міцного здоров’я дитинці, а також його батькам і хрещеним.

У будинку хвилювання і радість. У колисці, сопучи, спить маленький чоловічок. Батьки розчулюють, дивлячись на нього, і дякують Богові за первістка. Нехай маленький чоловічок росте здоровим, набирається сил і приносить своїм батькам тільки радість. А якщо хвилювання – то тільки приємні.

Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Привітати з хрестинами

Привітати з хрестинами своїми словами

Здійснилося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, негараздів, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб за допомогою хресних батьків опікуватися, підтримувати і направляти по життю маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти малюкові стати хорошим і доброю людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з крестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Дивіться також