Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай твоє серце буде повно світу, тепла, любові і ніжності, бажання виконуються, і Господь допомагає у всіх справах.

Ось і прийшов в кожен будинок священний і чарівне свято Хрещення Господнє. У цей чудовий і божественний день хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаю вам міцного здоров’я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Бажаю, щоб в цей світлий день вас оточували рідні, улюблені і близькі люди. Нехай ваші домівки наповняться радістю, сміхом і позитивом.

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Водохресний місяць обіцяє радість і багато радісних турбот, яких не знає навіть товстий рудий кіт. Нехай твоє життя буде благополучним і ситим, як у пухнастого лежебоки на батареї, і нехай навколо тебе оточують тільки добрі і світлі люди. Нехай світло яскравої зірки подарує тобі багато цікавого і красивого, нехай ніжність стане супроводжувати тебе протягом всього року, і нехай у твоїй родині буде завжди не згасає, немов полум’я свічки, достаток, благополуччя і любов, а так же світ і добрі відносини між людьми . Нехай життя незримо охороняє ангел-хранитель, а так само добрі сили, які будуть супроводжувати затишок вашому будинку, а так само забезпечувати спокій і процвітання, щоб на столі завжди було багато всього смачного, а діти добре вчилися і радували батьків своїми талантами.

Дивіться також