Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Нехай в твоєму житті буде місце лише для трепетною любові, міцної дружби, надихає віри і справджених планів, а все погане віднесе подалі вітер надії! З Трійцею!

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю відчувати з кожним днем ​​щастя і радість, немов босоніж біжиш по мокрій і м’якій траві, бажаю не помічати поганого і завжди вірити тільки в краще, бажаю дорожити найголовнішим і ніколи не упускати свого.

Привітати з Трійцею

Привітання з Трійцею у прозі

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Сьогодні День Святої Трійці. В цей день всі люди святкують лик Божий, вихваляють його. За заповідями Божими 3 дні нічого не можна робити: прибирати, мити, чистити. У будинках запалюють свічки, печуть пироги. Так нехай Божа благодать зійде на нас, а ми величаємо Його заповіді і зі світом будемо жити.

Брат, вітаю тебе! Сьогодні – Трійця! На честь цього свята перестану бажати самого найкращого – здоров’я, тепла, любові, удачі, везіння і позитиву! Нехай в твоєму житті все буде лише так, як тобі хочеться! І нехай попереду чекають лише радісні, світлі моменти! Добивайся свого, і все вийде!

Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом – Днем Святої Трійці! Нехай віра та доброта керують вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить її дивовижною.

Прийми мої найщиріші побажання в це світле свято – День святої Трійці. Хочу побажати, щоб він подарував тобі все те, про що мрієш, щоб доброта, світло і щастя наповнили твоє серце, а життєві обставини завжди складалися тільки в твою користь! Бажаю тільки кращого!

Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, з самим світлим і добрим святом, яке є в нашому календарі. Я вітаю вас з Трійцею, яка святкується в нашій країні щорічно в нашій країні на п’ятдесятий день після Великодня. Мені хочеться побажати вам здоров’я, тому що воно ніколи зайвим не буває. Все інше можна купити, можна отримати в подарунок, можна домогтися всього самого чудового, однак зі здоров’ям так не вийде. Мені хочеться побажати вам всього того, про що ви думаєте перед сном. В такий чудовий святковий день багато мрії збуваються. Думайте про все позитивному і позитивному, що тільки є в цьому світі. А ще не забудьте прикрасити свій будинок гілочками березами і квітами, щоб отримати благословення, щоб привернути удачу в свій будинок. Мені хочеться, щоб ви були щасливі і щасливі. Всього вам самого найкращого.

Дивіться також