Вітаємо з Різдвом Христовим! Як блага звістка про Народження Ісуса колись осяяла світ, так нехай світло цього великого свята сьогодні осяває душі і наповнює їх щирою вірою, благодаттю, спокоєм і гармонією!

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво своїми словами

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

Нехай Різдво Христове подарує тобі багато добра, щастя, натхнення і щирих посмішок! Бажаю, щоб віра у все найкраще завжди жила в твоєму серці! Нехай Господь пошле тобі море любові, сталеве здоров’я і мир у душі!

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Щасливого, чарівного, незабутнього Різдва. Нехай цей сімейне свято буде радісним і прекрасним!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

З Різдвом Христовим! Нехай це свято наповнює душу і серце світлим почуттям любові і умиротворення. Нехай міцніють сімейніі дружні узи. Нехай у вашому домі панують мир, розуміння і згода.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю миру і щастя, блага і любові. Нехай в твоєму житті горить яскравий вогник надії і удачі.

З Різдвом! Нехай щасливі моменти розфарбують твоє життя, як золотисті сонячні відблиски розписують морозні візерунки, нехай заповітні мрії виконуються швидше, ніж тане сніжинка в теплій долоні, а серце нехай захоплено б’ється в такт снігопаду!

Вітаю вас зі святом Різдва! Нехай цей чудовий день наповнить ваш будинок атмосферою казки, а під ялинкою виявляться незвичайні подарунки! Бажаю, щоб це свято принесло багато веселого сміху і зустрічі з дорогими вам людьми. Хочеться побажати вам миру і процвітання, щоб тільки любов, радість і душевна теплота оточувала в житті вас і вашу родину!

Дивіться також