Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Бажаю всім, в день Світлого Великоднязнайти сили для втілення власних бажань і щедро поділитися своєю добротою з оточуючими вас людьми. Нехай милість Христа допомагає справлятися з труднощами, вказує правильний шлях і не дозволяє злобі зародитися в вашому чуйну і добре серце. Любові і заслуженого достатку! Вітаю вас з цим великим днем. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Бажаю духовно стати багатшими, відкрити в це свято ворота до нового щастя, дозволити своєму серцю радіти життю і не забувати дякувати Всевишньому за благо кожного дня. Нехай твоя душа вільним птахомзлетить до небес своїх надій, нехай неодмінно з’явиться можливість здійснити свою добру заповітну мрію.

Від щирого серці і щиро дякую тобі за такий трепетні вітання з прекрасним святом Великоднем. Нехай і твій будинок завжди буде наповнений щастям, спокоєм, розсудливістю і захищеністю. Нехай твоя душевна теплота неодмінно передається з покоління в покоління. Бажаю, щоб любов зігрівала твоє серце і давала надію на великі справи в твоїй долі. Воістину Воскрес!

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Дивіться також