Що побажати християнину, У чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, які дарує Бог, І будеш святкувати з Богом день народження! Ось побажання моє! без наріканняі без мук Зустрічай негаразди і борись, Хвали Христа за виправдання, С подякою молися! Працюй і молодій душею, Щоб смутності не знати! Мій любий друже, Господь з тобою! Що можна краще побажати! В цей день тобі пощастило з’явитися на світло, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб це життя було довгим, щоб в ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірить в диво, нехай сьогодні Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.

Вітаю з чудовим днем ​​народження, з днем, в який Бог колись подарував тобі щасливе життя. Бажаю многії літа блага і удачі, міцного здоров’я та істиною любові, мудрості і добра, поваги і радості. Нехай твій ангел завжди зберігає тебе від лиха і зла.

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем ​​народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб домагався завжди поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви в здоров’ї і любові. Будьте щасливі!

Нехай твоє життя буде сповнене позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, чемодан посмішок і кошик любові! Не забувай мріяти івірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем народження!

Бажаю тобі в цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх найдобріших заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем ​​стає тільки сильніше, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

Нехай Господь пошле тобі своє благословення в цей день народження! Бажаю відмінного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай всі твої благі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

В чистий і світлий твій день, в свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоб Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб твій добрий твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Дивіться також