Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі!

Хрещення Господнє – це світлий і чистий свято, нехай твоє життя буде такою ж, нехай удача не залишає, нехай рідні люди будуть поруч. Щастя тобі і твоїм близьким!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем своїми словами

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від чистого серця для твого серця хочу побажати надії, любові і віри, а також радості, втіхи і чудес. Нехай свята водиця змиє все недуги і наповнить тебе новими силами!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх прихожан! Побажаю я вам віри, надії і любові! Живіть у мирі, злагоді, по честі і по совісті!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

З Хрещенням Господнім. Бажаю миру, добра, тепла і затишку. Нехай вода змиє всі гріхи і печалі. Нехай Господь осяє твій шлях надією і любов’ю!

Господнє Богоявлення – святе свято кожного будинку. Бажаю цей день освятити своїми посмішками і радістю!

Дивіться також