З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров’я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!

Різдво Христове – неймовірно світле свято, тому я бажаю, щоб твої помисли і вчинки завжди були такими ж чистими і світлими! Бажаю, щоб Господь благословив тебе і оберігав від усіх бід! Хай щастя завжди панує в твоєму серці, а віра в – душі! Бажаю всіляких гараздів, удачі та достатку!

Різдво Христове настав! Вітаю всіх Вас дуже-дуже. Нехай в серцях запаляться нові перемоги. Нехай від радості співає душа!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

Нехай в цей день хвороби і невдачі обходять стороною твій будинок. Нехай усмішка не зійдуть з твого обличчя і осіб твоїх близьких. Нехай золото наповнить до країв твій гаманець і більше його не покине. Нехай Господь обереже тебе і незримо направить до всіх твоїх життєвих цілей. З Різдвом!

Дорогий друже, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це свято відзначається особливою добротою, світлом і теплом. Я від щирого серця бажаю тобі щастя, успіхів, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай всі бажання здійсняться, зі святом!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Дивіться також